Post by digoogpibemead on Feb 20, 2022 7:33:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Stickman Legends: Shadow Fight অ্যাকশন pez
ova igra kaže "stick man" ovo nije zaboga igra s stick man, stvarno mi se sviđa super je zabavna i imam 45 lvl i mislim da je maksimalni lvl 500 mislim da bi se većini osoba stvarno svidjela ova igra i pomalo je jednostavna, ali jednostavno radi pvp ili jednostavno ne nadogradjuj neko vrijeme i imat ćeš zalihe novca ja nisam bot ovo je prava osoba ova igra je stvarno zabavna i smatram da je igram puno, dobio sam je jučer u petak i ja sam 45 lvl lako je lvl opet gore, ali je također lako zaboraviti jer je zabavno probati
Stickman Legends: Shadow Fight Darbības spēles wyf
Igra je dobra, ali prvi šef je tako težak, trenutno sam na 16. razini i još uvijek ga ne mogu pobijediti jako teško, čak sam koristio ljubičaste cristele i još uvijek gubim, učinite prvog šefa malo lakšim i dat ću 5 zvjezdica
The Ultra Fighting Bros have company in UFB 2! ... Greatly improved over the original Ultra Fighting Bros game Disclaimer: While this App is
Igra je Ok samo bih volio da je malo teze.
Stickman Legends: Shadow Fight Darbības spēles dun
tako je super da jednostavno ne mogu to objasniti ja jednostavno volim patrole volim grafiku to je samo super igra vi ste stvarno nadmašili sami sebe u ovoj igrici bravo
Stvarno mi se sviđa..iako sam prvi put kad sam ga igrao bio malo skeptičan u pogledu toga da imam demona kao jednog od svojih pomoćnika kojeg bih pozvao u pomoć..i nekoliko drugih manjih problema o kojima neću govoriti.. ali osim toga stvarno moram reći da mi je to omiljena igra
Lijepa aplikacija. Ali bilo bi bolje da se riješite nekih zadataka u nekim događajima zbog kojih igrač potroši nešto novca. I da! Neki događaji su samo za one koji mogu potrošiti gotovinu. Ili trebate potrošiti gotovinu ili trebate upotrijebiti lik kojeg trebate kupiti gotovinom (Hason) samo da biste završili zadatak. U svakom slučaju sviđa mi se aplikacija, događaj je taj koji je sranje. I neki zadaci.
Super igraoooooooo
igra je dobra ali su razine malo prekratke
Igra mi se srušila. Igrao sam preživljavanje. Nisam dobio stvari koje sam nakupio u toj igri. U posljednje vrijeme pada i zaostaje
Ova igra je jednostavno najgora, ne samo zato što su generator nasumičnih imena likovi iz TV serije Game of Thrones, već zato što je apsolutna igra koja se plaća za pobjedu, a također je samo loša, programeri rade jako malo posla za ova mehanika igre, ova igra ima PUNO bugova.
Moj sin je (slučajno) uzeo moju karticu i kupio stvari ovdje, a ja ne mogu pronaći način da je vratim ili ako uopće postoji način da je vratim. Roditelji budite oprezni s ovom igrom i svojom karticom!
Savršeno uslužan side-scroller beat-em'-up
PTW izuzetno brzo da sve postane OP i obavezni oglasi nakon svake aktivnosti. Samo likovi osim početnika plaćaju se u gotovini, ne gubite vrijeme.
Stvarno lijepa igra,ne kasni.Ima manje reklama od ostalih igrica.S ovom igrom je sve ok osim što se ponekad kad gledate reklame zaglavite u reklami i kad osvježite igru vidjet ćete nedavna razina koju ste igrali tijekom reklama morat će početi ispočetka. Ali sjajna igra za time pass.
Prilično je cool, za Što je, zašto je ne igrati, to je kao i svaka druga aplikacija koju preuzmemo u smislu da ćemo je na kraju izbrisati, ali dobra igra je dobra igra.
momci. Moja igra zaostaje svaki put kada moj lik dobije ogromnu količinu kritičnog udarca. Kad ga isprobam na nižoj razini char, neću zaostajati možda zbog podrhtavanja zaslona pri svakom kritu.
Ovo je sranje, bacaju mini šefa na vas na razini šefa čak i kada niste na razini šefa ne preuzimajte na manjem broju želite da vas opljačkaju
Najbolja igra ikad razlog što mi se ova igra jako sviđa jer se možete boriti i zaraditi stvari i možete napraviti puno stvari u ovoj igri najbolje igre ikada💬💬
Sjajni likovi i igra. Engleski treba mnogo poboljšati. Molimo popravite napisano. Predivna akcija i grafika.
Njegova sjajna igra
Najbolja offline igra koju sam ikad igrao. Nadam se da će se dodati nove karte ili značajke i više lova na šefove. Palac gore za ovu igru.
Šef je cool s likom za nadogradnju, dobit ćete jači potez otključavanja i likovi su mi stvarno super
Brawl Stars mod pak (puno novca) v26.184 - VIP APK
sjajna igra. Ali popravite problem, nadogradim igru i neću je instalirati. plz, plz, popravite to. Igram ovu igru prije 2 godine i ne zaslužujem izgubiti sav svoj napredak.
Arena ne Balance, preradite je molim. lvl 145 vs 120. još uvijek izgubite 145 (s relikvijama)
ODLIČNA
Kontrole su bile vrlo dobre i grafika je bila nevjerojatna, a igra je bila jako zarazna.
Privremeno besplatne i snižene Android aplikacije [vol. 185]
Dobra igra za ubijanje vremena. Sviđa mi se izazov i slučajnost dodataka, na razini sam 5-5 i već imam sveto koplje! još
PvP-u treba nešto učiniti. Na mobilnom uređaju ne možete vidjeti svoj lik, toliko se toga događa na ekranu, a automatski napad ste ozbiljno hendikepirani jer je gotovo zajamčeno da ćete prvi preuzeti štetu. Također se nikada nećete stvarno rangirati u preživljavanju jer botovi/BlueStacks imaju sve to zaključano (mislim da trenutno 1700 min?)
To je OK igra... Ništa posebno, smiješno... tko je ikad napravio ovu igru čini se da je obožavatelj igre prijestolja za sva nasumična imena koja su generirali... 😅
Rem Faily 2: Tabrakan Mobil Arkade wtk
Moj prepaid je spaljen nakon kašnjenja dok želim kupiti dodatnu opremu, nadam se da ćete pronaći rješenje
Bol zabavne igre definitivno pomaže, ali stvarno olakšavaju dobivanje stvari koje su vam potrebne za napredak ako ste voljni malo mljeti i imaju automatski način igranja koji ga čini malo praktičnijim tako da ne morate obavite tonu mljevenja!