Post by digoogpibemead on Feb 20, 2022 7:27:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unicorn Run: Pony Runner Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unicorn Run: Pony Runner Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλά πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Unicorn Run: Pony Runner Games 2022 version ▞▞▞
Ζητά περισσότερα MB, οπότε δεν μας αρέσει αυτό, τότε αν είμαστε στο hotspot δεν λειτουργεί καθόλου τόσο νωρίς δεν δίνουμε αστέρια
Γιατί αυτό το παιχνίδι δεν είναι ανοιχτό κακό παιχνίδι
Είμαι σαν να είναι τόσο όμορφο αυτό το παιχνίδι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι ΠΛΕΖ, κατεβάστε ΤΩΡΑ!
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, η ποικιλία είναι γενικά μεγάλη, μόλις το δοκίμασα πρόσφατα, είναι πολύ διασκεδαστικό, επομένως το κινούμενο σχέδιο είναι εντυπωσιακό, τα χρώματα είναι διαφορετικά, είναι πολύ ενδιαφέρον για τα παιδιά
Αυτή δεν είναι καλή εφαρμογή γιατί ανοίγω αυτό το παιχνίδι αλλά δεν ανοίγω αυτό το παιχνίδι μισώ αυτό το παιχνίδι 😡😡
Υπέροχο παιχνίδι
Μονόκερος
Είναι πολύ ωραίο, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, έχει όμορφες υφές, ο χαρακτήρας του Pony είναι κοντά σε κορίτσια, είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να το δοκιμάσεις.
Είναι εντάξει
Το λατρεύω 😍😘😊😊😉😉
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, τα γραφικά είναι υπέροχα, δεν έχει διαφημίσεις, το Pony τρέχει σε έναν υπέροχο κόσμο που φαίνεται πολύ όμορφος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εφαρμογή
bv पट्टैशठठज .. इ
4g2
Πολύ παιχνίδι στο κρεβάτι
Αγόρασε το Rainbow unicorn και μετά από περίπου 30 λεπτά δεν μπορούσε πλέον να το χρησιμοποιήσει και μου ζητούσε να το αγοράσω ξανά. Το προσπάθησα, μετά είπε ότι είχα ήδη αγοράσει, οπότε δεν με άφηνε. Ζήτησα επιστροφή χρημάτων που έλαβα. Στη συνέχεια αγόρασα όλους τους μονόκερους που προσφέρονται για 11 λίβρες. Πάλι το ίδιο συνέβη, έχω μια αναστατωμένη κόρη και τώρα έχει χρησιμοποιήσει μόνο 1 μονόκερο και πρέπει να περιμένω 48 ώρες για μια απόφαση επιστροφής χρημάτων. Καθόλου χαρούμενος.
Unicorn Run: Pony Runner Games ایفای نقش mmm
Λήψη
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, μου αρέσει πολύ. Τα παιδιά μου απολαμβάνουν την ολοκλήρωση αποστολών και την αναβάθμιση του Pony, τα βοηθάει γρήγορα και γρήγορα να αποφύγουν εμπόδια στον διάδρομο
Ταρούνα
Aku suka gem ini karena bisa lomba tapi unicorn nya mahal mahal
Unicorn Run: Pony Runner Games Παιχνίδια ρόλων rre
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό!! Εγώ και η αδερφή μου το λατρεύουμε! Η αδερφή μου είναι 11 χρονών και εγώ 9 χρονών. Το αγαπάμε τόσο πολύ.... ❤🥰
Τόσο όμορφοι μονόκεροι🦄 Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
kmn acen
Magic Tiles 3 संगीत ufb
Περισσότερα νέα και
Μου αρέσει πάρα πολύ
Γκουοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Ομορφη
जादुई टट्टू रन - गेंडा धावक भूमिका निभाना moql
Το παιχνίδι Magical Pony Run είναι πολύ εκπληκτικό Παίζω αυτό το παιχνίδι αλλά δεν έχω χρήματα για να αγοράσω νέα πόνυ, φτερά και σανίδα skate, αλλά είναι ένα παιχνίδι απόλαυσης θα σας αρέσει επίσης
Αυτός είναι απλώς ένας κλώνος σέρφερ του Subway που είναι το μόνο, εκτός από το ότι αντί για το δικό σας ένα άτομο στο υπόγειο σερφ, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ακούστε με, ακούστε με τι γίνεται να παίζω ως πόνι και δοκίμασα αυτό το παιχνίδι και ένιωσα ότι έφτιαξαν αυτό το παιχνίδι σε ένα τραπέζι κοκαΐνης η κριτική μου για αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα αστέρι επειδή είναι σκουπίδια
e m2 επο
Αυτό είναι διασκεδαστικό, αλλά έχω κόρνα μονόκερων, πρέπει να πάρω το άλλο πράγμα, γι' αυτό κάντε το αργό, δίνω σε αυτό το παιχνίδι τέσσερα αστέρια γιατί εσείς φτιάξατε αυτό το παιχνίδι ηλίθιοddddddddddd δεν μου αρέσει mts παιχνίδια 😡😡
👉हिन्दूगिरी 👥के बादशाह👑 हैं हम👨 ... तलवार 🗡हमारी👨 रानी 👸हैं ..दादागिरी👊तो करते ही है .. बाकी 🖐महाकाल 👻की मेहहरबानी 👊है ... !! 👈
Nasic😚😘 Lakkajsjdjkd sjjsksm xnxj jsjs! xnd jsksmnx nsksndjkdmd jsksm s jslsm jnnnmx. Sknsjsms. Jsjsjms. Jsksm z njakamz mskmzmsnsnnzmzmzmmzmzm.Uiwkakka jsjammz qqwweerrttyy iioopp kzmzkmzn jskzkznnzkzmnzmz. Nskzm z j!znzm. Ακ!ζ ζνκς. ζκζ ζ νζμ ζ
ग्
Το χειρότερο παιχνίδι χρειάστηκε μισή ώρα για να ανοίξει το χειρότερο χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών😠😠😠😡😡😡😬😬😡😠😠
Πληρωμή για καμία διαφήμιση, εξακολουθεί να παίζει διαφημίσεις. Η πληρωμή για το vip προκαλεί περισσότερα προβλήματα.
Γκουρλίν καούρ. Τάξη. 3η. Κρίνος. Μου. Αδελφός. Όνομα Nry. είναι. Γκουρβέρ. Singh. Μου. Μητέρα. Ονομα. είναι. Virtupal. Kaur. Μου. Πατέρας. Ονομα. είναι. Ρασάμχα. Singh.
Πάρα πολλές προσθήκες αυτό είναι το πολύ πολύ κακό παιχνίδι, έτσι ώστε οι φίλοι να μην εγκαταστήσουν αυτό το παιχνίδι